Portada de la primera novel·la gràfica realitzada en conjunt per Lara Bel Selma amb les il·lustracions i Víctor Seguí com a guionista.

TransSynthesis SoundGenesis és un treball gràfic ambientat en un futur proper dins la terra, on l’evolució de la tecnologia i la decadent raça humana ens plantejarà si realment estem evolucionant. Un thriller en conjunt amb banda sonora original, ple de sensacions i constants preguntes.

Aquesta novel·la, la qual al llarg de la lectura podreu descobrir i escoltar els diferents temes musicals originals que estem produint, aniran vinculats i inspirats sobre els esdeveniments que es van succeint al llarg de la trama.

La banda sonora original de TransSynthesis SoundGenesis també es podrà adquirir físicament per als qui la vulguen adquirir. 

Aquest treball en conjunt és tot un repte de grans proporcions per als qui en formem part i estem treballant durament per a que no quedi ningú indiferent i sigui tot un èxit! 

Actualment oferim l’opció de pre reserva de l’obra, via formulari web AQUÍ, molt prompte tindreu opció de formalitzar la reserva amb un petit pagament previ el qual us garanteix l’adquisició de la banda sonora original en format digital amb el 100% de descompte.

Esperem així, que aquest projecte de novel·la gràfica amb banda sonora us semble tant interessant com és d’emocionant per tot l’equip que li estem donant forma.

Com podeu veure, oferim aquest interessant projecte en format bilingüe.

TransSynthesis SoundGenesissuperweb